Telefon: 22/410-001

Bodajk

Felhívás

Tisztelt Bodajki Lakosok!
 
Az elmúlt napokban ismételten több betörést követtek el az éjszakai órákban településünkön.
A Móri Rendőrkapitánysággal történt egyeztetés alapján kérem, hogy fordítsanak fokozott figyelmet lakókörnyezetük biztonságára! 
2013-08-26 12:04:33
Amennyiben gyanús, idegen személyeket, ismeretlen autókat látnak, tegyenek bejelentést az alábbi telefonszámok valamelyikén: 22/407-063, 107 vagy 112.
Próbálják megfigyelni az ismeretlen személyek azonosító jegyeit, valamint az általuk használt gépkocsi típusát, színét, rendszámát. 
Figyeljünk egymásra, hogy minél kisebb kár és bosszúság érjen bennünket! Rendőrkapitány úr ígéretet tett arra, hogy megerősítik az éjszakai járőrszolgálatot. Ezzel együtt az is fontos lenne, hogy Bodajkon is működjön egy hatékony polgárőrség. Sajnos hosszú évek óta ezt nálunk még nem sikerült elérni, pedig a környező településeken szinte presztízskérdés az, hogy valaki polgárőr, vagy sem. Ezektől az eseményektől függetlenül pár hete már elindult a helyi polgárőr egyesület szervezése, megújítása. Így most az aktuális események miatt is, fokozottan kérek mindenkit, hogy ismételten gondolja át, tud-e időt, energiát szentelni arra, hogy nyugodtabb, békésebb, biztonságosabb településen élhessünk. 
Aki szívesen lenne tagja ennek az egyesületnek, kérem, keressen, vagy jelentkezzen az önkormányzat ügyfélszolgálatán a 410-001-es telefonszámon. 
 
Köszönettel:    Almádi István 
                      polgármester

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu