Telefon: 22/410-001

Bodajk

Körtefa utcai játszótér 1 éves évfordulója

 
2013-07-29 08:27:31
Egy évvel ezelőtt Bodajk újabb játszótérrel gazdagodott. A Körtefa utcai játszótér, LEADER pályázaton elnyert, 3,6 millió Ft támogatási összegből került kialakításra.  A pályázati támogatáson felül a település lakói, illetve vállalkozói felajánlásaikkal és munkájukkal is segítették a játszótér létrejöttét.
A hivatalos megnyitó július 27-én 17 órakor vette kezdetét, Dreskáné Zubán Beáta köszöntötte a megjelenteket a Körtefa utcai játszótér átadásának 1 éves évfordulója alkalmából, és ismertette a programokat.
A rendezvényt a játszótér környékén lakók kezdeményezték, élükön Borostyán Ferenccel, hozzájuk csatlakozott a Bodajkért Közalapítvány és Bodajk Város Önkormányzata is.
Almádi István polgármester és Zubán László a Bodajkért Közalapítvány elnöke köszönetüket kifejezve ajándékkal kedveskedtek azoknak, akik sokat tettek azért, hogy az 1 éves évforduló alkalmából rendezett programok létrejöjjenek. 
A hivatalos megnyitó után palacsintát, főtt kukoricát, kürtöskalácsot, fánkot, bográcsban készült ételeket kóstolhatnak kicsik és nagyok. Almádi István polgármester tortával lepte meg a jelenlévőket.
A gyerekek nagy örömére csillámtetoválás és arcfestés is várta őket. Sorversenyek is színesítették a programot, ahol minden gyermek ajándékot kapott. Fülöp Attila tankjának és a tűzoltóautónak is nagy sikere volt a gyerekek körében. Az est utcabállal ért véget.
 
 megnyit__s.jpg
 
Istv__n_besz__de.jpg
 
Zub__n_L__szl___eln__k___r_besz__l.jpg
 
k__sz__net.jpg
 
1___ves_a_j__tsz__t__r.jpg
 
tortaszel__s.JPG
 
SAM_3961.JPG
 
pavilonok.jpg
 
arcfest__s.jpg
 
csill__mtetk__.jpg 
 
tank___s_t__zolt__aut__.jpg
 
SAM_3967.JPG
 
 bogr__csok.JPG
 
tank.JPG

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu