Telefon: 22/410-001

Bodajk

Közlemény

Tisztelt Lakosság!
Tájékoztatom Önöket, hogy Bodajkon továbbra sem tudunk ünnepelni, a március 15-ei események után most, Húsvét alkalmával is katasztrófahelyzet megoldásával kellett foglalkoznunk. A nagy mennyiségű eső és az olvadó hó okozta a Mór-Bodajki vízfolyás nagyarányú áradását.
 
2013-04-03 06:08:27
A 2010-es eseményekhez hasonlóan most is védekezésre volt szükség, ennek kapcsán a Helyi vízkár-elhárítási tervnek megfelelően kértük a beosztott lakosokat, hogy vegyenek részt a megelőzésben és a mentésben. A hivatalos szervekkel való folyamatos kapcsolattartás, és a helyi lakosok együttes munkája eredményeként sikerült elérni, hogy különösebb anyagi és személyi problémák nélkül éltük át ezt az időszakot is.
 
Ismételten megköszönöm mindenkinek a katasztrófahelyzet elhárítása során végzett munkáját. Bodajkon ismét bebizonyosodott, hogy szükség esetén az emberek önzetlenül képesek segíteni társaiknak, egymásnak.
 
Külön szeretném megköszönni azon bodajkiak segítségét, akik pihenésüket megszakítva érkeztek vissza Bodajkra, hogy a mentésben részt tudjanak venni.
 
Reméljük, hogy a következő ünnepet már nyugodtabb körülmények között fogjuk tölteni.
 
Köszönettel és tisztelettel:
 
 Almádi István 
 polgármester
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu