Telefon: 22/410-001

Bodajk

Kultúrházak éjjel-nappal országos közművelődési akció bodajki rendezvénye

A Magyar Népművelők Egyesülete önálló akcióként hirdette meg a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvényt 2013. február 8-10. között, mely országos közművelődési akcióhoz idén először, Bodajk is csatlakozott, Dreskáné Zubán Beáta művelődésszervező és igazgatási ügyintéző javaslatára.
2013-02-12 12:53:13
Összesen 201 helyszínen zajlottak rendezvények az akció keretében. 
Sajó Attila a Magyar Népművelők Egyesületének elnöke szerint a csatlakozó intézmények példát mutattak szolidaritásból, egymás iránti tiszteletből, és a közművelődési szakma melletti elkötelezettségből is, és megköszönte a munkáját mindazoknak, akik hozzájárultak a programok sikeréhez. A csatlakozó intézmények az országos akció aktív részeseivé váltak, mert nem csak programot szerveztek a lakosságnak, hanem országos szinten erősítették a kampányt is. 
 
2013. február 8-án a Művelődési Házban (Moziban) 17 órakor vette kezdetét a rendezvény. 
Almádi István polgármester megköszönte Dreskáné Zubán Beátának a szervezést. Elmondta, szeretné, ha minél többen látogatnák az önkormányzat rendezvényeit, és kiemelte, egyre több és színesebb rendezvényeket szerveznek a lakosságnak. 
Elsőként a Törpe Ovis szülők - Piglerné Császár Csilla, Horváthné Konstantin Nikoletta, Neukum Janina, Neubauerné Kiss Mónika, Merényi Fanni, Petrik Erika, Balogh Ákos, Csordás István  - színdarabbal léptek színpadra, a Só című humoros és tanulságos mesét adták elő. Felkészítők: Kovácsi Tamásné és Ruskó Sándorné.
A SzívHang Kórus, Kovácsné Nagy Márta vezetésével, énekelt a közönségnek gyönyörű dallamokat.
Ezt követően Nézics Evelin, Viola Péter és Elhardt Dániel, a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola 13. évfolyamos tanulói igényes modern tánc-bemutatót tartottak.
A Rozmaring Nyugdíjas Tánccsoport tagjai a megszokott magas színvonalon adtak elő német nemzetiségi táncokat.
Az est záró műsoraként kellemes jazz zene csendült fel a színpadon a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola 13. évfolyamos tanulói, Szabacsi Nándor, Baráth István és Solti Dénes jóvoltából.
Köszönjük szépen Gerséné Krausz Szilvia igazgató asszonynak a közreműködést, hogy a táncosok és a zenészek felléphettek.
A fellépők és közreműködők emléklapot kaptak.
A 3falu Táncműhely - Kereplő Apróságok csoportja sajnos betegség miatt nem tudott fellépni, reméljük, legközelebb ők is megmutathatják tehetségüket.
 
Alm__di_Istv__n.JPG
 
 Dn___Z_Bea.JPG
 
sz__l__k.JPG
 
T__rpe_Ovis_sz__l__k.JPG
 
K__rus.JPG
 
t__nc.JPG
 
T__nccsoport.JPG
 
k__z__ns__g.JPG
 
jazz_zenekar.JPG
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu