Telefon: 22/410-001

Bodajk

K Ö Z L E M É N Y

 Adóslista közzétételéről
2012-01-31 17:34:12
Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és a Vállalkozásokat, hogy az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 2012. január 1-jétől hatályos 55/B. §-a szerint a jegyző, mint "az önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a tízezer - magánszemélyek esetében az ezer - forintot elérő adótartozással rendelkező adózó nevét, címét és az adótartozás összegét az esedékességet követő 10. nap 0 órától a helyben szokásos módon közzéteheti".
Tekintettel arra, hogy a fenti adók vonatkozásában az önkormányzatnak be nem fizetett adó, valamint a hozzá kapcsolódó bírság- és pótléktartozás évek óta meghaladja a 22 mFt-ot - az egyéb, törvény adta végrehajtási lehetőségek mellett -, élni fogok az adóslista önkormányzati honlapon, Bodajk TV-ben, a polgármesteri hivatal és az önkormányzat hirdetőtábláin való közzétételének lehetőségével az önkormányzat bevételeinek biztosítása érdekében, az adótartozásukat kifizetőkkel szembeni tisztelet megnyilvánulásaként.
 
Kérem, hogy az adótartozásokkal kapcsolatos egyedi ügyekben - személyesen vagy telefonon - keressék a polgármesteri hivatal adóügyi ügyintézőjét.
dr. Nagy Gábor
jegyző
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu