Telefon: 22/410-001

Bodajk

Karácsonyi Ünnepség Bodajkon

2011. december 22-én került megrendezésre a város karácsonyi ünnepsége a Bodajki Általános Iskola tornatermében.
2011-12-29 15:35:47
A rendezvény Almádi István polgármester köszöntőjével vette kezdetét. Az ünnepi beszéd fő mondanivalója az volt, hogy ne feledkezzünk el a szeretet nagykövetéről, a mosolyról. „Ha megtagadják tőled azt a mosolyt, melyet megérdemeltél, légy nagylelkű és add ajándékba a tiédet.” – tartja egy bölcs mondás.
Ezután a Bodajki Általános Iskola kórusa lépett színpadra Kovácsné Nagy Márta kórusvezető közreműködésével.
 
Az ünnepség kiemelkedő eseménye a képviselő-testület által adományozott Polgármesteri díszoklevelek átadása volt. Almádi István polgármester és Wurczinger Lóránt alpolgármester a díjazottakat külön köszöntötte, kiemelve önként végzett munkájukat, mely példáként állhat a település polgárai előtt.
A kitüntető címeket Valasek Viktor, Gere Dániel és Piller Attila vették át.
 
Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testületének jelenlévő tagjai a díszoklevelek átadását követően a gyerekeknek egy tábla csokoládéval kívántak boldog ünnepeket.
 
Az ünnepség záró műsoraként az országszerte ismert, 2010-es év X-Faktor győztese, Vastag Csaba lépett színpadra. A teltházas rendezvényen a közönség az előadóval együtt énekelhette az ismert dalokat. A legfiatalabb korosztályt a művész maga mellé hívta a színpadra. Az énekes fellépését a közönség állva, hangos tapsviharral fogadta.
 
0.jpg
 
1.jpg
 
2.jpg3.jpg

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu