Telefon: 22/410-001

Bodajk

Felhívás

Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálat
2011-02-15 20:29:51
Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága a 6/2011 (II.4.)-i közleményében elrendelte a Helyi Akciócsoportok érvényben lévő Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálatát a gazdasági és társadalmi helyzet változásának függvényében. Ennek eleget téve “A BAKONYÉRT” Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület 2011. február 07 és április 30. között
 
HVS Felülvizsgálatot
 
tart. A HVS időszakos felülvizsgálata, frissítése biztosítja, hogy a “A BAKONYÉRT” Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület által lefedett térség folyamatosan változó fejlesztési igényeit valóban tükröző alapdokumentum legyen. Továbbá hozzájárulhat a LEADER program 2007-2013 programozási időszakon átnyúló folytatásának megalapozásához is. A HVS felülvizsgálatban bárki részt vehet.
A HVS felülvizsgálattal kapcsolatos észrevételeiket illetve projekt ötleteiket, javaslataikat az erre a célra közzé adott projektötlet adatlapon várjuk az alábbi elérhetőségeinkre:
Cím: 8420 Zirc, Petőfi S. u. 4.
Telefon: 88/415-791
E-mail: abakonyert@gmail.com
 
Az adatlap elérhető a www.abakonyert.hu honlapunkon a jobb oldali bokszsávban a HVS FELÜLVIZSGÁLAT link alatt. Ugyanitt követhetik nyomon a felülvizsgálat aktuális állásáról szóló tájékoztatásokat, valamint a HVS véleményezés alatt levő aktuális szövegét, tervezett célterületeit, munkaanyagait. Egyesületünk a HVS felülvizsgálat alatt folyamatos konzultációs lehetőséget biztosít a munkaszervezeti irodájában. A projektötleteket a helyi tervezői csoport rendszerezi és dolgozza fel. A tervezési csoport ülései nyitottak, ezek dátumait honlapunkon folyamatosan nyomon követhetik.
 
Minden érdeklődő részvételére számítunk!
'' Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa. Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu