Telefon: 22/410-001

Bodajk

Tájékoztató

lomtalanítás felfüggesztéséről és zsák értékesítéssel kapcsolatos változásról
2020-03-30 13:07:41
Tájékoztatjuk, hogy a járványügyi helyzet miatt a szolgáltatásunkban változtatásokat kellett elvégeznünk, hogy az alapellátást minden körülmények között tudjuk biztosítani.
 
Első lépésként a házhoz menő lomtalanításunkat függesztjük fel 2020. április 9-től.
 
Azon ügyfeleink részére, akik a fenti időpontig jelentkeztek be, a lomtalanítás elvégzésre kerül, a további időpontokra jelentkezett ügyfeleinket kiértesítjük. A rendkívüli helyzet elmúltával ismét be kell jelentkeznie mindenkinek, aki korábban már egyeztetett. A lefoglalt időpontok nem elcsúsztatásra, hanem törlésre kerülnek.
 
A többlethulladék elhelyezésére szolgáló kék, DEPÓNIA feliratú zsákok és zöldhulladékos matricák értékesítése a jövőben kizárólag üzletekben történik, az önkormányzatokkal kötött együttműködésünket megszüntetjük. A változtatás oka a szállítóleveleken átadott zsákokkal kapcsolatos elszámolási hibák, adminisztratív többletterhek megszüntetése. A még készleten lévő zsákok továbbra is átadhatók a lakosoknak a korábban megszokott módon, de újabb készletet már nem szállítunk.
 
A járvány okozta rendkívüli helyzet miatt az elszámolást csak annak elmúltával tesszük meg.
Minden településünkön kötöttünk megállapodást boltokkal a hulladékos zsákok értékesítésére (élelmiszerbolt, barkácsbolt, gazdabolt stb.) amelyeknek a nyitva tartásuk rugalmasabb. Az önkormányzati dolgozók terhei is csökkennek és a lakosoknak is több lehetőségük van a zsákok beszerzésére.

A forgalmazó boltok neve, címe a honlapunkon, a településkeresőben megtalálhatók.
 
Köszönjük eddigi szíves együttműködésüket!
 
 
                                                                                                          Depónia Nonprofit Kft.
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu