Telefon: 22/410-001

Bodajk

A nyertes pályázatok támogatói szerződéseinek aláírása

 
Ünnepélyes aláírás a Megyeházán.
 
 
 
2017-06-09 11:11:06
2017. április végén született döntés a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében városunk által benyújtott pályázatairól.
Ahogyan erről már Wurczinger Lóránt polgármester tájékoztatta a lakosságot, több pályázat sikere biztosítja, hogy számos nagyszabású beruházás keretében, a mintegy 380 000 000 forintnyi támogatással valósulhasson meg egyszerre több helyszínen Bodajk város fejlesztése, szépítése.
A támogatói szerződések sajtónyilvánosság előtti ünnepélyes aláírására 2017. június 2-án került sor Székesfehérváron a Megyeháza Címertermében, ahol dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, és Fejér megye három országgyűlési képviselője köszöntötte az elsők között szerződő polgármestereket, köztük Bodajk város vezetőjét, Wurczinger Lóránt polgármestert is.
Elhangzott az a jó hír is, hogy a települések a szerződéskötésen túl nagyon rövid időn belül a támogatás teljes összegét is megkapják, amivel a most induló tervezési és fejlesztési folyamatok felgyorsulhatnak.
 
Ezúton is köszönjük Törő Gábor országgyűlési képviselő úr, a Fejér Megyei Önkormányzat és az ALBENSIS Fejér Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. támogatását. 
 
 
 {gallery_100}  

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu