Telefon: 22/410-001

Bodajk

Majális Bodajkon

A Majálisra kilátogatókat helyi és ismert fellépőkkel, színes és változatos programokkal vártuk.
2015-05-05 05:52:41
A rendezvénysorozat a májusfa állítással vette kezdetét, ahol felelevenítettük a májusfa állítás hagyományait vidám zenés szabadtéri mulatság keretében. A Bodajki Gazdakör tagjainak és a Háromfalu Táncműhely néptáncosainak köszönjük szépen a közreműködést, továbbá köszönet illeti Bernáth Istvánt és Abos Józsefet, és mindenkit aki segített a lebonyolításban.
A tó mellett felállított színpadon 16 órakor Wurczinger Lóránt polgármester köszöntötte a megjelent vendégeket, és kifejezte mennyire örül annak, hogy hosszú idő után idén újra majálist rendeztek a településen.
A Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola diákjai színvonalas zenés produkcióval léptek színpadra, és mutatták meg a közönségnek milyen tehetséges fiatalok járnak a bodajki középiskolába.
Őket követően - a gyerekek nagy örömére - gyermekműsor vette kezdetét, amikor is Laki Lászlóné Marika mesemondó két humoros történettel szórakoztatott kicsiket és nagyokat.
Kézműves foglalkozásokkal várták a Törpe-Ovi óvónői az érdeklődőket, és természetesen nem hiányozhatott az elmaradhatatlan csillámtetoválás sem, ahol estig kígyózó sorokban álltak a gyerekek.
A sport kedvelői kipróbálhatták a Fanatic jump trambulinokat Rajos Krisztina aerobikedző segítségével, majd a színpadon is tartottak sportbemutatót, így betekintést nyerhettünk az effajta mozgásformába.
Látványos rendőrségi bemutató keretében volt rendőrkutyás és rendőrautó bemutató, továbbá rendőrségi felszereléseket és motoros szimulátort is hoztak a Móri Rendőrkapitányság rendőrei, továbbá nekik köszönhetően kerékpáros ügyességi pályán is kipróbálhatták magukat a gyerekek.
A Dallamokon át című zenés szórakoztató műsor sztárjai Sihell Ferry és Henna jó hangulatú fellépése alatt ismert mulatós dalok csendültek fel, amit a közönség az előadókkal együtt énekelt.
A színpadi programok néptáncos produkciókkal zárultak. A Csókakői Barkócaberkenye Néptánccsoport és a Háromfalu Táncműhely Kereplő csoportja lépett fel több műsorszámmal, mellyel remek hangulatot teremtettek. A közönség mindkét tánccsoportot nagy tapssal jutalmazta.
A program bállal ért véget a Gajavölgy Vendéglőben, ahol a Meteor együttes zenélt.
Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk és az esőfelhők elkerültek minket. Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát a programokon, és kicsit kikapcsolódott a dolgos hétköznapok közben.
 
 
 
 
Májusfa állítás
 
Májusfa-betáncolás
 
Wurczinger Lóránt polgármester
 
Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola diákjai
 
Laki Lászlóné mesemondó
 
rendőrkutyás bemutató
 
rendőrautó bemutató
 
Sihell Ferry és Henna fellépése
 
Fanatic jump sportbemutató
 
Csókakői Barkócaberkenye Néptánccsoport
 
Háromfalu Táncműhely Kereplő Csoport
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu