Telefon: 22/410-001

Bodajk

Fejér megye: az okmányirodák többsége és a három kormányablak működött

2014-07-09 09:27:56
Fejér megye kilenc járása közül hat területén működtek az okmányirodák, illetve kormányablakok július 8-án, kedden. Székesfehérváron mind a Koch László utcai okmányirodában, mind pedig a Piac téri kormányablakban is folyamatosan fogadták, illetve fogadják az ügyfeleket, a személyi okmányok ügyintézésében nem, viszont a gépjármű-igazgatásban több órája gondot okoz a központi informatikai hiba. A dunaújvárosi kormányablakban problémamentes az egész nap során az összes ügyintézés. 
 Szenzációhajhász címekkel azt adta hírül néhány médium kedden délelőtt, hogy központi informatikai problémák miatt hazánkban nem működtek az okmányirodák. Fejér megyében az okmányirodák többsége és mindhárom kormányablak működött.  
A gépjármű-ügyintézésben viszont több órás fennakadást okozott az országos informatikai probléma a fehérvári okmányirodában és a kormányablakban. A központi informatikai rendszer hibája miatt délelőtt nem működött az ügyfélfogadás a sárbogárdi okmányirodában. Polgárdiban  részben a központi informatikai problémák, részben a vihar okozta áramszünet miatt 11 órától nem tudták intézni az okmányirodai ügyeket a kormánytisztviselők, de délután fél kettőre megszűntek az informatikai, illetve áramszolgáltatási gondok. Enyingen is jelentkeztek délelőtt informatikai problémák, minthogy azonban kedden délelőtt ott nincs ügyfélfogadás, ez az ügyfeleket nem érintette, a hatósági munkát végezték az okmányirodai szakemberek. 
Összességében Fejér megye kilenc járása közül hat járás területén zavartalanul működtek és működnek jelenleg – kedden délután – is az okmányirodák.
A székesfehérvári okmányiroda, valamint a dunaújvárosi, martonvásári és székesfehérvári kormányablak ma, kedden is, mint minden hétköznap, este nyolc óráig várja az ügyfeleket, a személyi okmányok ügyintézése mindenütt zavartalan.  

Fejér Megyei Kormányhivatal

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu