Telefon: 22/410-001

Bodajk

Újra működik a polgárőrség Bodajkon

Az elmúlt időszak sorozatos betörései arra késztettek néhány bodajki lakost, hogy az elmúlt néhány hónapban nem működő polgárőr egyesületet újra működésbe hozzák.
2013-11-25 09:08:31
Egy informális összejövetel után többen jelezték, hogy aktív tagjai kívánnak lenni a Bodajki Polgárőr Egyesületnek. Őket azóta az Egyesület felvette tagjai közé és az újonnan belépett tagok sikeres alapismereti vizsgájuk letétele után immár tevékenyen részt vesznek a napi szolgálatellátásban.

Az új tagokkal 29 fősre bővült a taglétszám, amely már lehetővé teszi az érdemi munkát. Külön öröm, hogy szinte kivétel nélkül a fiatalabb korosztály tagjai közül kerültek ki az új emberek.

A Bodajki Polgárőr Egyesület napokban megtartott rendkívüli közgyűlésén a tagok elfogadták a módosított egyesületi alapszabályt és megválasztották az Egyesület vezetőit is. Az elnökség felállása nem változott az előző időszakhoz képest, a titkári feladatokat Belegrai Zsolt, az alelnöki teendőket pedig Abos Róbert látja el, az elnök továbbra is Szabó Zoltán maradt.

A közbiztonság közös ügyünk, mi polgárőrök a Rendőrséggel karöltve lehetőségeinkhez mérten megteszünk mindent a közbiztonság fenntartása érdekében.

A Bodajki Polgárőr Egyesület arra kéri a bodajki lakosokat, hogy amennyiben módjuk és lehetőségük van rá, támogassák az egyesület munkáját bármilyen módon, legyen az akár erkölcsi, akár anyagi támogatás. A Bodajki Polgárőrség számlaszáma: Unicredit Bank 10918001-00000068-96090002.
 
                                                                               Szabó Zoltán
                                                                                     elnök
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu