Telefon: 22/410-001

Bodajk

FOTÓPÁLYÁZAT - KIÍRÁS

A Gaja-völgy Egyesület „4 évszak a Gaja-völgyben” címmel 4 fordulós fotópályázat sorozatot hirdet.
 
2013-09-30 12:48:31
A szervezők célja a mindig más színét mutató ezerarcú Gaja-patak völgye időjárástól független bemutatása, az ismert vagy felfedezésre váró gyalogos és kerékpáros útvonalak, tájak, madár és állatvilág, valamint a Bakonyban megbúvó települések értékeinek megörökítése.
A Fotópályázat sorozat részletei elérhetők a www.gajavolgy.hu honlapon, és a https://www.facebook.com/gajavolgyfotopalyazat Facebook oldalon.
 
Az első fordulóban pályázni az alábbi témakörben lehet:
A Gaja-völgy és a Gaja-patak ősszel kategóriába olyan képeket várunk, ahol felismerhetően a Gaja-völgy (Pl.: a Bodajki Gaja-szurdok és a Római-fürdő térsége) és/vagy a Gaja-patak kerül megörökítésre. Készülhetnek képek a térség településein is. A települések listája a http://www.gajavolgy.hu/telepulesek linken érhetők el.
Javasolt témák: túrázás, sportolás, kikapcsolódás, tájkép, állatvilág, látnivalók, portrék, életképek, helyi értékek, kézművesség, események a Gaja-patak és a Gaja-völgy területén. A javasolt témáktól eltérő képek a Zsűrit nem befolyásolják, bármilyen témában lehet képeket készíteni.
 
Pályázati kiírás letölhető:
 
További információk, jelentkezés a www.gajavolgy.hu honlapon találhatók!
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu