Telefon: 22/410-001

Bodajk

Képviselő-testület

 
 
Képviselő-testület
 
   
 
Wurczinger Lóránt
Polgármester
Mór, 1979.07.27

Tősgyökeres bodajki vagyok, itt élnek a szüleim, testvéreim, rokonaim,  barátaim. Feleségemmel itt alapítottunk családot, és nevelgetjük  gyermekeinket, Leventét és Szofiát.

Általános iskolai tanulmányaim elvégzése után a Pápai Református  Gimnáziumban érettségiztem 1998-ban. Felsőfokú tanulmányaimat a Pécsi  Tudományegyetemen végeztem, ennek befejezéseként geográfus és  földrajztanári diplomát vehettem át. Harmadik diplomámat 2007-ben  kaptam meg európai uniós turisztikai szakértőként, szintén ugyanezen az  egyetemen.
 
A bodajki Han-Szín-Tér Művészeti Iskolában tanítottam, valamint a Magyar  Labdarugó Szövetség alkalmazottjaként Fejér megye utánpótlás  koordinátora voltam polgármesterré választásomig.

 
A közéletnek 2006-óta vagyok aktív szereplője, ekkor választottak meg önkormányzati képviselőnek. A 2010-2014-es ciklusban alpolgármesterként igyekeztem a település életét jobbá és szebbé tenni. 2014. október óta töltöm be a polgármesteri posztot.

Célom a kortól, vallástól, politikai hovatartozástól független, békés, nyugodt kisvárosias élet megteremtése. Bízom abban, hogy Bodajk fejlődését tudom szolgálni. Szeretném, ha Bodajk újra a nyugalom, a béke szigete lenne, és egy – a korábbi évekhez képest – nagyobb ütemben fejlődő, szépülő várossá válna településünk.

_______________________________________________________________________________________

 Turi Krisztián
 Alpolgármester 
 Mór, 1978. 09. 01.

1978. szeptember 1-jén születtem Móron. Születésemtől fogva Bodajkon  élek.  Itt töltöttem boldog gyermekéveimet, majd itt alapítottam családot is. A  helyi    futball csapatban 14 évet játszottam, ami felejthetetlen élményekkel, és  rengeteg  életre szóló barátsággal ajándékozott meg.

A móri gimnáziumban érettségiztem, majd elektronikai műszerész  szakképesítést  szereztem. Jelenleg is ebben a szakmában dolgozom.
Házas vagyok, két kisfiú boldog édesapja.
 
Fontosnak tartom egy olyan lakóhely megteremtését, mely az idősek  számára  nyugalmat, biztonságot nyújt, ugyanakkor a fiatalabb  korosztálynak lendületes és szórakoztató. Legfőbb céljaim között szerepel munkahelyek teremtése Bodajkon, továbbá az utak és járdák fejlesztése, valamint a helyi sportélet fellendítése.
 
 __________________________________________________________________________________________________
 

Nagy Csilla
Jegyző
Mór, 1966.11.22.
 
1985-ben kerültem Bodajkra, az akkori napköziotthonos óvodába, ahol 1998-ig dolgoztam óvodapedagógusként. Ez idő alatt születtek - ma már felnőtt - gyermekeim, Eszter és Bence.
 
Aktív közreműködője voltam a Törpe-Ovi Alapítvány létrehozásának, ahol 1998-2003 között óvodavezető-helyettesként vettem részt az óvoda munkájában.
Pedagógiai tanulmányaimat a Kecskeméti Tanítóképző Főiskolán, illetve a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közoktatási vezető szakán végeztem.
 
2003 óta vagyok a Bodajki Polgármesteri Hivatal köztisztviselője. 2010-ben végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem igazgatásszervező szakán, a jegyzői feladatokat 2013. májusi kinevezésem óta látom el.
 
Az elmúlt több mint 30 év alatt "bodajki" lettem. Arra törekszem, hogy bodajkiként a bodajkiakért tegyem dolgomat.
 
___________________________________________________________________________________________________
 
 
Kovácsné Réz Éva
Képviselő
Bodajk, 1955.12.22.
 
Kovácsné Réz Éva vagyok. Születésem óta Bodajkon élek. Férjemmel 41 éve vagyunk házasok. 2 felnőtt gyermekünk van és 6 unokánk. Vállalkozóként dolgozom, 19 éve működtetem a lottózót.
2002-2014-ig a választók megbízásából dolgozhattam Bodajkért, képviselőként. 
 
 
 
 
__________________________________________________________________________________________________
 
Ivanics Tamás
Képviselő
Budapest, 1987.08.19.
 
Tősgyökeres bodajkiként és immár képviselőként is igyekszem részt venni a település igazgatásában. Az általános iskolát Bodajkon, középszintű tanulmányaimat Móron, a Perczel Mór Szakképző Iskola és Kollégium, reál gimnázium szakán végeztem. Az érettségi vizsga megszerzése után rendszer-informatikus bizonyítványt szereztem.  
 
Jelenleg Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.-nél dolgozom, adminisztrátori munkakörben.
 
Mozgáskorlátozottságom miatt más szemszögből is látom a dolgokat, melyet szintén igyekszem kamatoztatni önkormányzati munkám során.
___________________________________________________________________________________________________
 
Nagy Ferenc  
Képviselő  
Mór, 1963. 02. 17.  
 
Gyermekkorom nagy részét Bodajkon töltöttem.
Érettségit a soproni Erdészeti Technikumban, vadgazda mérnöki oklevelet a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karán szereztem.
 
1986 óta ismét itt élek.
 
A Vadex Mezőföldi Zrt. alkalmazásában állok erdész munkakörben, feladataim közé tartozik a Bodajk környéki erdők kezelése.
 
Két gyermekem - Eszter és Bence - már felnőttek.
 
Képviselőként 1990 óta veszek részt Bodajk közéletében. Az eltelt évek alatt összegyűjtött tapasztalatokat felhasználva és legjobb tudásomat adva igyekszem segíteni a képviselő-testület és bizottságai munkáját.
___________________________________________________________________________________________________
 
Paksiné Rózsa Éva
Képviselő
Bodajk, 1955. 07. 15.
  
Két felnőtt gyermekem van. Férjemmel Bodajkon élünk születésünktől kezdve.
40 év óvodapedagógusi munkaviszonnyal 2015 júniusában nyugdíjba mentem.
Végre van időm az unokáimmal, a szeretteimmel többet együtt lenni.
Szívesen veszek részt az önkormányzati munkában immár 14 éve, s ebben a családom is támogat. Igyekszem jó döntéseket hozni városunk érdekében.
 
__________________________________________________________________________________________________
 
Topa Attila  
Képviselő   
Mór, 1970.08.01.
 
Általános iskolai tanulmányaimat Bodajkon, középiskolai tanulmányaimat pedig Székesfehérváron végeztem. Feleségemmel és két nagy fiammal a Deák Ferenc utcában lakunk. 1998 óta a Móri Mentőállomás munkatársaként dolgozom.
 
Az évek során szerzett tapasztalatoknak köszönhetően ismerem az itt élő emberek problémáit, elképzeléseit. Célom, Bodajk város további fejlesztése mellett, a meglévő értékeink megőrzése, a kultúrális és sportélet élénkítése, amihez a továbbiakban is számítok valamennyi bodajki támogatására.
 
 
A képviselő-testület bizottságai:
 
Gazdasági Bizottság
 
Név
Lakcím 
1.
Nagy Ferenc képviselő tag, elnök
Bodajk, Dózsa Gy. u. 85.
2.
Ivanics Tamás képviselő tag, elnökhelyettes
Bodajk, Mandulás u. 2.
3.
Topa Attila képviselő tag
Bodajk, Deák F. u. 26.
4.
Szabó Tímea nem képviselő tag
Bodajk, Peske köz. 4.
5.
Rézmanné Schneider Georgina nem képviselő tag
Bodajk, Berek u. 33.
 
 
Humánügyi Bizottság
 
Név
Lakcím
1.
Topa Attila képviselő tag, elnök
Bodajk, Deák F. u. 26.
2.
Paksiné Rózsa Éva képviselő tag, elnökhelyettes
Bodajk, Csokonai u. 10.
3.
Kovácsné Réz Éva képviselő tag
Bodajk, Rigós u. 15.
4.
Korcsikné Számpli Katalin nem képviselő tag
Bodajk, Semmelweis u. 29.
5.
Rajos Zoltán nem képviselő tag
Bodajk, Táncsics M. u. 55.
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu