Telefon: 22/410-001

Bodajk

A szépkorúakat köszöntöttük Bodajkon

 
 
 
2019-09-30 14:49:32
Október 1. az idősek világnapja. Már több éves hagyomány, hogy az önkormányzat ebből az alkalomból vendégséggel, zenés délutánnal köszönti a település szépkorú lakóit, megköszönve nekik azt a példamutatást és emberi értékeket, amelyeket átadtak nekünk.

Az idei évben a Bodajki Általános Iskola tornaterme adott otthont a rendezvénynek. A programra érkező vendégeket Bodajk Város Önkormányzat nevében Wurczinger Lóránt polgármester köszöntötte. Az ünnepség alkalmából a megjelenteket az est sztárvendége Nádas György szórakoztatta zenés nosztalgia műsorával.

Az előadást követően a megjelent szépkorú vendégeket Wurczinger Lóránt polgármester, Ivanics Tamás és Turi Krisztián képviselők, illetve Topa Attila egy-egy szál virággal köszöntötte a világnap alkalmából. Az önkormányzat jóvoltából vendéglátással, majd egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult az este.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Kriszkóné Papp Krisztinának a színpadi dekorációt, a BAK Kft.-nek pedig a finom ételeket és süteményeket.
 
Fotó: Kaposi Zsolt
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_252}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu