Telefon: 22/410-001

Bodajk

Sétára fel!

 
 
2019-09-16 15:59:51
Bodajk Város Önkormányzat az Innovációs és Technológiai Minisztérium Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva, 500.000 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap programjainak szervezésére és lebonyolítására.

A  környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítését célzó rendezvény a Bodajki Zengő Óvoda Mini Bölcsőde és a Törpe Ovi Alapítvány Óvodája szervezésében 2019. szeptember 16. és 22. között kerül megrendezésre. Témája a gyaloglás és a nem motorizált közlekedés, mottója pedig a „Sétálj velünk!”

Az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozata szeptember 16-án az óvodák által meghirdetett „Sétáljunk, sétáljunk” című rajzpályázat megnyitó ünnepségével vette kezdetét a Bodajki Polgármesteri Hivatal Szent István Termében. A mobilitási hét végéig megtekinthető kiállításra a Bodajki Általános Iskola tanulói, a Bodajki Zengő Óvoda-Mini Bölcsőde és a Törpe-Ovi Alapítvány Óvodájának ovisai készítették el a szebbnél szebb rajzokat. Az ünnepséget Wurczinger Lóránt polgármester nyitotta meg, az ovisok pedig egy-egy dallal készültek. A kiállított alkotásokat a város elöljárója és az óvodavezetők egy-egy doboz színes ceruzával és cukorkával jutalmazták.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_250}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu