Telefon: 22/410-001

Bodajk

Pedagógusnapi ünnepség Bodajkon

 
 
 
2019-06-24 08:03:03
Az oktatás és a nevelés nem működik egymás nélkül. Mindkettő nehéz feladat, egy dolog pedig állandó és közös bennünk: a pedagógus jelentősége. Hosszú évek óta szép hagyomány, hogy az önkormányzat minden évben köszönti a városban élő pedagógusokat. Az idén sem volt ez másként: június 7-én délután óvónők, tanítók, tanárok és pedagógiai munkát segítő munkatársak gyűltek össze a Bodajki Általános Iskolában.

A rendezvényt Wurczinger Lóránt polgármester nyitotta meg, aki beszédében köszönte meg a pedagógusok egész éves munkáját, majd tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a képviselő-testület idén is döntött a Bodajk Város Önkormányzat Winkler Mihály Díja adományozásáról. A vendégek soraiban köszönthettük a kitüntetettet Rábai Krisztina nyugdíjas pedagógust, akit ebből az alkalomból virágcsokorral köszöntött városunk vezetője. A díj tényleges átadására a XI. Bodajki Városnapok ünnepi képviselő-testületi ülésén kerül sor. 

A köszöntést követően az ünnepség a gyerekek műsorával folytatódott. A Bodajki Zengő Óvoda-Mini Bölcsőde, majd a Törpe-Ovi Alapítvány óvodásai verssel és énekkel köszönték meg az óvónénik egész éves munkáját. Ezt követően a Bodajki Általános Iskola alsó tagozatos diákjai okoztak vidám perceket megható műsorukkal. Az ünnepi műsort a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola tanulójának, Schultz Kittinek szavalata zárta.

A délután kellemes vacsorával és kötetlen beszélgetéssel ért véget. Ezúton is szeretnénk megköszönni a műsorban részt vevő intézmények ovisainak, diákjainak és felkészítőinek a színvonalas produkciókat.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_236}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu