Telefon: 22/410-001

Bodajk

Életmódváltás Kocsis Bálinttal

 
 
 
2019-05-21 16:09:13
A „Humán közszolgáltatások fejlesztése Móron és térségében” pályázat keretében tartott előadást az egészséges életmód jegyében Bodajkon Kocsis Bálint mesterszakács séf, gasztronómiai szakember. A megjelenteket, köztük Törőné Varga Mónika projektvezetőt és Törő Gábor országgyűlési képviselőt Wurczinger Lóránt polgármester köszöntötte.

A gyakorlatias előadás több rendkívül fontos témát is érintett, többek között szó esett az étkezésről, a szemléletmód váltásról, a célkitűzésekről, emberi kapcsolatokról, diétáról és megvalósítási stratégiákról. A bemutató alatt a gyors és azonnal elkészíthető egészséges ételek illata lengte be a Szent István Termet, miközben fény derült azokra a titkokra és praktikákra is, hogy miként tudnak a séfek a konyhában 20-30 perc alatt, kevés munkával valóságos remekműveket alkotni.

A program végén a megjelentek végigkóstolhatták a gabonákból, zöldségekből és egészséges élelmiszerekből készült fogásokat, és meggyőződhettek arról, hogy az egészséges életmód nem jár az ízekről való lemondásokkal.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_235}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu