Telefon: 22/410-001

Bodajk

Búcsúztattuk a ballagó 8. osztályosokat

 
 
 
2018-06-20 08:28:09
Bodajk Város Önkormányzat az eddigi évekhez hasonlóan idén is ünnepi keretek között búcsúztatta el a Bodajki Általános Iskola ballagó diákjait.

A Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében tartott ünnepséget Wurczinger Lóránt polgármester nyitotta meg. Beszédében a továbbtanulást és a településre való visszatérés fontosságát hangsúlyozta, hiszen a fiatalok jelentik Bodajk jövőjét. Köszöntője után ballagásuk alkalmából elsőként a 8.a, majd a 8.b osztály végzős tanulói vehették át a névre szóló emléklapot egy-egy szál rózsa kíséretében. A diákok búcsúztatóját követően a város elöljárója oklevéllel és egy csokor virággal fejezte ki köszönetét Mihalik Ferenc iskolaigazgató, Abos-Tóth Barbara szülői munkaközösségi elnök, illetve az alsós-és felsős osztályfőnökök Szeghyné Pap Piroska, Szőkéné Nochta Ildikó, Balog Imre és Udvari József egész éves munkája és türelme iránt.
 
A ballagó diákoknak a jövőre nézve ezúton is sok sikert kívánunk, és kívánjuk, hogy minden, amit el szeretnének érni, teljesüljön!
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_190} 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu