Telefon: 22/410-001

Bodajk

Zenés műsorral ünnepeltük a hölgyeket

 
 
 
 
2018-03-13 13:39:40
Bodajk Város Önkormányzat a nemzetközi nőnap alkalmából, az idei évben zenés, ünnepi műsorral kedveskedett a bodajki hölgyek részére. Természetesen nem csak ezen a napon gondolunk rájuk szeretettel, hanem az év 365 napján próbáljuk megbecsülésünket, tiszteletünket kifejezni. Az ünnepségre megtelt a mozi épülete, és nem csak a gyengébb nem tagjai foglaltak helyet a széksorokban, hanem akadtak a nézők közt férfiak is.

A vendégeket Wurczinger Lóránt polgármester úr köszöntötte. Beszédében kiemelte, hogy a nők fontos szereplői életünknek, hálával tartozunk gondoskodó türelmükért, önfeláldozó gondoskodásukért, gyermekeinkért, a jövőért. A köszöntőt követően az est sztárfellépője, Soltész Rezső szórakoztatta a közönséget, aki nem csak dalaival, hanem közvetlenségével és humorával is vidám perceket szerzett a hallgatóságnak. Az előadás alatt számos ismert sláger hangzott el, melyet a közönség együtt énekelt az énekessel.

A nőnapi műsor után Törő Gábor országgyűlési képviselő, Wurczinger Lóránt polgármester és Ivanics Tamás képviselő egy-egy virággal köszöntötte a jelenlévő hölgyeket. Ezt követően az ünnepelteket vendéglátás várta, melyen megkóstolhatták a VIII. Pogácsa-és borversenyen közönségdíjat nyert szilvalekváros-szilvapálinkás-töpörtyűs pogácsát is. Elkészítését ezúton is köszönjük Janus Józsefnének.
 
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_175} 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu