Telefon: 22/410-001

Bodajk

Kibővült Bodajk város közterületi térfigyelő kamerarendszere

 
 
 
2018-01-19 10:57:34
A lakosság felé tett újabb ígéretét sikerült megvalósítani Önkormányzatunknak azzal, hogy 2017. október végén Bodajk város közterületi térfigyelő kamerarendszerét további 18 db kamerával bővítettük, melynek műszaki átadása is megtörtént. A város területén már meglévő, hét kamerás megfigyelő rendszer bővítése azért vált szükségessé, mert a közelmúltban sorozatos közterületi rongálások történtek, illetve sajnálatos módon több illegális hulladéklerakó alakult ki a városunkból kivezető utak mentén.

A következő helyszíneken kerültek elhelyezésre az új kamerák: Körtefa utca, Arany János utca, Széchenyi utca, Ady Endre utca, Petőfi utca, Körzeti Megbízotti Iroda, Tűzoltószertár, Tófürdő játszótere, Egészségháznál lévő útkereszteződés, Semmelweis utca, Sportpálya, Bányász lakótelepi játszótér, Diófa utca, Balinkáról bevezető út.
A kivitelezés költsége - melyet a MÓR-VÉD SECURITY KFT. végzett - összesen 6.576.600 Ft volt.

Bodajk Város Önkormányzat célja a térfigyelő rendszer működtetésével a közbiztonság növelése, a közterület általános rendjének biztosítása, felügyelete, a városban élők, a városba látogatók biztonságérzetének növelése, melyhez – bízunk benne, hogy – hosszútávon ez a beruházás is hozzájárulhat.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
 {gallery_170} 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu