Telefon: 22/410-001

Bodajk

Kihelyezett bizottsági ülés a Bodajki Általános Iskolában

 
 
 
 
2017-11-02 15:06:33
Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testületének bizottságai októberi soros ülésüket ezúttal nem a polgármesteri hivatalban, hanem a Bodajki Általános Iskola falai között tartották.

Nem ez az első alkalom, hogy a bizottságok elnökei nem a megszokott helyszínre hívták össze az ülést, hiszen az elmúlt évek folyamán már a Zengő Óvoda és a Törpe-Ovi is színhelyéül szolgált a grémium tagjainak.

Az EFOP-4.1.3-17 kódszámú pályázati kiírás keretein belül Bodajk 46.170.313 forint összegű támogatásban részesült, melyet a Bodajki Általános Iskola tetőhéjazatának cseréjére, illetve az iskola sportudvarának felújítására fordít. Az ülés megnyitása előtt az intézmény vezetője, Mihalik Ferenc köszöntötte a megjelenteket, majd röviden bemutatta az iskola életét, továbbá megköszönte a képviselő-testület és bizottságok tagjainak támogatását újbóli igazgató megválasztása kapcsán. Ezután ismertette a tervezett felújítási projekt menetrendjét, különös hangsúlyt fektetve az osztálytermek komfortosabbá és korszerűbbé tételére.

A megvalósuló fejlesztéssel a hosszú távú cél elsősorban az lenne, hogy az iskola diákjai a legmegfelelőbb körülmények között sajátíthassák el ismereteiket, bővíthessék tudásukat.

A bizottságok ezután kezdték meg munkájukat annak lehetőségével, hogy a jövőben tovább folytatódhat a kezdeményezés másik bodajki intézményben.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_147}
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu