Telefon: 22/410-001

Bodajk

Sajtótájékoztató a Megyeházán

 
 
 
 
2017-09-21 16:13:07
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett EFOP-4.1.3-17 számú, „Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” pályázaton a Székesfehérvári Tankerületi Központ 46.170.313 forint összegű támogatást nyert a Bodajki Általános Iskola felújítására.

A Fejér Megyei Közgyűlés Címertermében mai napon megtartott sajtótájékoztatón a sikeresen pályázott települések polgármestereit és intézményeik vezetőit Török Szabolcs tankerületi igazgató, Törő Gábor országgyűlési képviselő és dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte, köztük Bodajk város vezetőjét, Wurczinger Lóránt polgármestert, továbbá a Bodajki Általános Iskola igazgatóját, Mihalik Ferencet is. A tájékoztatón Bakonycsernye, Sárszentmihály és Polgárdi polgármesterei és intézményeik vezetői is jelen voltak.

Az EFOP-4.1.3-17 konstrukciókban Bodajk 46.170.313 forint összegű támogatásban részesült, melyet a Bodajki Általános Iskola tetőhéjazatának cseréjére, illetve az iskola sportudvarának felújítására fordít. A projekt keretében végrehajtandó infrastruktúra fejlesztés fokozza az érintett intézmények eredményességét, az inkluzív oktatást, és emeli az általuk nyújtott szolgáltatások minőségének színvonalát, ezzel biztosítva a minőségi oktatáshoz, neveléshez való hozzáférést.

A munkálatokra várhatóan 2018-ban kerül sor.

Ezúton is köszönjük Törő Gábor országgyűlési képviselő úr, a Fejér Megyei Önkormányzat és a Székesfehérvári Tankerületi Központ támogatását.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
{gallery_136}
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu