Telefon: 22/410-001

Bodajk

Kihelyezett bizottsági ülés a Zengő Óvodában

2015-03-27 07:23:57
A bizottságok tagjai meglepődve vehették kézbe a márciusi soros bizottsági ülés meghívóját, hiszen helyszínként ezúttal nem a polgármesteri hivatal, hanem a Zengő Óvoda volt megjelölve.
A rendhagyó ülés apropóját az szolgáltatta, hogy a legutóbbi ülésen óvodavezető asszony megemlítette, hogy mindig szívesen látja a bizottságok tagjait intézményükben. 
„Úgy gondoltam, hogy egy ilyen meghívást nem szabad sokáig halogatni, korábban is támogattam volna a kihelyezett ülések ötletét, például a focipályánál kialakult helyzet kapcsán. - mondta Wurczinger Lóránt polgármester.
Schveighardtné Simon Gyöngyi óvodavezető, mint házigazda köszöntötte a grémium tagjait, a víz világnapja alkalmából ajándékkal is készültek, melyet kiosztott a bizottságok tagjainak. Bemutatta az intézmény új helyettesét Kállainé Héri Krisztina óvodapedagógust, aki néhány mondatban beszélt az óvoda jövőbeli terveiről. 
„Magam részéről eredményesnek tartom az amúgy igen hosszúra nyúlt ülést, és mindenképpen folytatni szeretném a kihelyezett üléseket, ilyen formában is eljutva a többi bodajki intézménybe is.” - tette hozzá polgármester úr.
 
 
 
 
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu