Telefon: 22/410-001

Bodajk

Grell Boglárka és Juhászi Vivien festmény- és rajzkiállításának megnyitója

A városnapi programok részeként, 2014. július 4-én, az ünnepi képviselő-testületi ülést követően, Dreskáné Zubán Beáta művelődésszervező nyitotta meg Grell Boglárka és Juhászi Vivien festmény- és rajzkiállítását.
 
2014-07-10 08:02:19
Elmondta, nagy öröm számára, hogy már sokadjára mutathatják be helyi tehetséges fiatal alkotók munkáit, majd bemutatta a két hölgyet a közönségnek.
 
Grell Boglárka: 17 éves. 10 éves korában kezdett el komolyabban a művészettel foglalkozni, amikor is beiratkozott a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola alapfokú kézműves szakára. Alapfokon 2 ösztöndíjat nyert.
Jelenleg harmadik éve jár szobrászszakra, viszont a szobrászat mellett a festészet is foglalkoztatja. Kétszer lett az év szobrásza. Középiskola után egyetemen szeretne továbbtanulni.

 
Juhászi Vivien: 17 éves. Amióta meg tudja fogni a ceruzát, azóta rajzol. A Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola grafika szakán tanul.
Bár grafikát tanul, a festészet világa jobban vonzza, a továbbiakban is szeretne festészettel foglalkozni.
Az életének más területén is megjelenik a művészet: nagyon szeret gitározni és énekelni. Sokminden inspirálja az alkotásban, főként az állatok. Szabadidejében szívesen lovagol, és rajzol.

 
A kiállítás megtekinthető 2014. július 18-ig.
 
 
 
 
 
 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu